top of page

Introductie

 

General Safety bestaat sinds 2004, begonnen als verkooporganisatie van (brand)veiligheidsproducten. Door opleidingen en werkervaringen is de core business van de organisatie gewijzigd, er worden nog steeds (brand)veiligheidsproducten verkocht, maar steeds meer ligt de focus op het geven van advies en opleidingen op het gebied van veilig werken en wonen. General Safety heeft ervaren veiligheidskundige in dienst met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van arbeidsveiligheid. Daarnaast werken we regelmatig samen met een geselecteerd team van specialisten.

 

Deze kennis en kunde willen we graag met u delen. U kunt van ons verwachten dat we kennis hebben van de recente wet- en regelgeving. Hoe deze op juiste wijze toe te passen in uw organisatie. Samen met u op zoek gaan naar een passende oplossing binnen uw organisatie

 

Uw gezonde verstand en onze kennis van de wet- en regelgeving over veiligheid vormen samen de basis voor het veiligheidsniveau in uw organisatie. Bent u nog een starter op dit gebied, geen probleem, wij helpen u graag op weg.

 

Door onze ervaring kijken wij met “andere ogen” naar een organisatie. Wanneer wij met uw organisatie aan de slag gaan dan zal dit resulteren in beter gemotiveerd personeel, minder ziekte verzuim en het risico op een bedrijfsongeval zal tot een minimum worden beperkt.

 

Veiligheid beperkt zich niet tot het geven van cursussen, veiligheid is een gevoel wat iedereen binnen de organisatie moet uitdragen, te beginnen met de directie. Het is een continuproces in alle lagen van de organisatie.

 

 

bottom of page