top of page

Risico Inventarisatie & Evaluatie

 

Een andere kijk op arbeidsveiligheid.

General Safety wil graag uw partner zijn op het gebied van arbeidsveiligheid. Wij willen u laten ontdekken dat arbeidsveiligheid geen kostenpost is maar een middel om uw organisatie efficiënter, veiliger en gezond te laten functionerren. Uw personeel zal met meer plezier en dus ook meer toewijding komen werken. Op langere termijn resulteert dit in meer rendement. Dit moet u, als ondernemer, aanspreken.

 

Het nieuwe concept van General Safety maakt het verschil.

De huidige kijk op arbeidsveiligheid stamt nog uit het oude werken en denken. Te vaak is de beleving nog dat arbeidsveiligheid geld kost, niet werkt, in meer of minder mate onzin is en alleen vanuit de overheid wordt opgelegd om de ondernemer de voet dwars te zetten.

 

Veiligheidsscan

Al in een eerste scan zal General Safety u een beeld kunnen geven waar knelpunten waarneembaar zijn in uw organisatie en waar er winst behaald kan worden op het gebied van arbeidsveiligheid.

 

Het "4-I" principe van General Safety.

Dit principe is gebaseerd op het feit dat 4 ogen meer zien dan 1 paar ogen. Er wordt standaard gewerkt met twee personen, waarbij de kennis breder en de backup gegarandeerd zijn.

  • Informeren: Een eerste gesprek met u en uw medewerkers.

  • Inventariseren: Rondleiding door het bedrijf.

  • Instrueren: Naar aanleiding van de rondleiding wordt er een instructietraject geïmplementeerd.

  • Inspecteren: Twee maandelijkse inspectie om te kijken naar de effectiviteit van de genomen maatregelen.

 

Het informeren en inventariseren is dus altijd met twee personen. De instructie en het inspecteren wordt gedaan door één persoon. Hierbij geldt wel dat er altijd ruggespraak gehouden zal worden. Na verloop van tijd kan het voorkomen dat er nog eens een Inspiratiesessie georganiseerd moet worden om op het gewenste veiligheidsniveau te komen, ook deze verzorgen wij voor u.

 

Voor meer informatie vul het contactformulier in en wij neem zo snel mogelijk contact met u op.

bottom of page